×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

H NAVA στηρίζει το Make-a-Wish Eλλάδος!

nava

Ο οργανισμός Make-A-Wish είναι παγκοσμίως γνωστός για την εκπλήρωση ευχών παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες. Στην Ελλάδα, το Make-A-Wish Ελλάδος επιτελεί ένα πολύτιμο έργο, χαρίζοντας χαμόγελα και ελπίδα σε παιδιά που έχουν ανάγκη από αυτήν περισσότερο από ποτέ. Η υποστήριξη αυτής της προσπάθειας δεν είναι μόνο πράξη αγάπης και καλοσύνης, αλλά και μία ουσιαστική συμβολή στην βελτίωση της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους και εμείς στην NAVA το γνωρίζουμε καλά!

Με την κοινωνική εταιρική προσφορά, να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της εταιρείας NAVA ξεκινήσαμε μια νέα συνεργασία υποστήριξης, στο έργο του οργανισμού Make-a-Wish Ελλάδος, με αφορμή την παρουσίαση της νέας παιδικής σειράς WE CARE. Mε κάθε σας αγορά από τα προϊόντα της σειράς We Care ένα ποσοστό πηγαίνει για να στηρίξει την υιοθεσία ευχών των παιδιών του Make-a-Wish Ελλάδος, για αυτό κάθε σας αγορά NAVA We Care μετράει!

«Οι ευχές έχουν τη δύναμη να αλλάξουν ζωές. Για τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη με σοβαρές ασθένειες, μια ευχή που γίνεται πραγματικότητα μπορεί να αποτελέσει πηγή δύναμης και αισιοδοξίας. Τα παιδιά αυτά χρειάζονται κάτι να προσδοκούν, κάτι που να τους δίνει κουράγιο να συνεχίσουν. Μια ευχή που γίνεται πραγματικότητα μπορεί να βελτιώσει την ψυχολογική τους κατάσταση και να τους προσφέρει χαρά και ελπίδα.»


Η σειρά δοχείων φαγητού, θερμός μπουκαλιών και ποτηριών WE CARE, ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Μια σειρά με μοναδικά σχέδια, υψηλής ποιότητας, με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ιδανικά για μικρούς και μεγάλους.

Η σειρά We Care περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα δοχείων φαγητού, μπουκαλιών και θερμός-ποτηριών ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε σύγχρονης οικογένειας. Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, χωρίς BPA, PVC, φθαλικές ενώσεις και άλλα επιβλαβή στοιχεία και απόλυτα ασφαλείς για την υγιεινή αποθήκευση των τροφίμων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, σε μοναδικά σχέδια και αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους. Βρείτε την νέα σειρά με δοχεία φαγητού και ποτήρια θερμός για μικρούς και μεγάλους στις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, σε βρεφικά καταστήματα & πολυκαταστήματα, επιλεγμένα φαρμακεία, και φυσικά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σημεία Πώλησης της σειράς NAVA We Care:




Βρείτε εδώ όλα τα σημεία πώλησης.


Το Make-a-Wish Ελλάδος και η NAVA!

Η υποστήριξη του Make-A-Wish Ελλάδος είναι ζωτικής σημασίας για την εκπλήρωση περισσότερων ευχών. Κάθε δωρεά, μικρή ή μεγάλη, συμβάλλει στην πραγματοποίηση ονείρων και χαρίζει στιγμές ανεκτίμητης αξίας σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Η υποστήριξη μπορεί να λάβει πολλές μορφές: από οικονομικές δωρεές και εθελοντική εργασία, μέχρι την προώθηση του έργου του οργανισμού στα κοινωνικά δίκτυα.

Η υποστήριξη του Make-A-Wish Ελλάδος είναι περισσότερο από μια φιλανθρωπική πράξη. Είναι μια επένδυση στην ελπίδα, την αισιοδοξία και την αγάπη. Κάθε συμμετοχή, κάθε δωρεά και κάθε ώρα εθελοντισμού συμβάλλουν στην πραγματοποίηση ονείρων που φέρνουν χαμόγελα και δύναμη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ας ενωθούμε όλοι μαζί για να δώσουμε φτερά στα όνειρα αυτών των παιδιών και να τους δείξουμε ότι δεν είναι μόνα τους στη μάχη που δίνουν. Η σειρά We Care φτιάχτηκε με αγάπη από εμάς για εσάς!






Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!