×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει με NAVA καλοκαιρινές συνταγές!

nava

Για ακόμη μια χρονιά μαγειρέψαμε μαζί με την αγαπημένη Ελένη Ψυχούλη στο φετινό Kids Fun Festival, το απόλυτο φεστιβάλ για όλη την οικογένεια. Η ΝΑVA ήταν Μεγάλος Χορηγός μιας εκδήλωσης που σκοπό είχε να στηρίξει τους σκοπούς του Ελληνικoύ Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.


Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ η Ελένη Ψυχούλη μοιράστηκε με το κοινό συνταγές και πιάτα, τα οποία δημιούργησε με την χρήση των σκευών μαγειρικής NAVA Taurus και NAVA Nature. Με την εξειδίκευσή της στην παραδοσιακή αλλά και μοντέρνα ελληνική κουζίνα, η Ελένη Ψυχούλη μας έδειξε πώς μπορούμε να μαγειρέψουμε νόστιμα και υγιεινά γεύματα χρησιμοποιώντας τα καινοτόμα και πρακτικά σκεύη της NAVA.


Μαγειρεύοντας με τα Σκεύη NAVA Taurus & NAVA Nature

Τα σκεύη NAVA είναι γνωστά για την ανθεκτικότητα και την ποιότητά τους. Η αντικολλητική τους επίστρωση stone επιτρέπει το μαγείρεμα με λιγότερα λιπαρά, ενώ ο ανθεκτικός σχεδιασμός τους τα καθιστά ιδανικά για καθημερινή χρήση.

Ακολουθεί μια καλοκαιρινή συνταγή με έμπνευση τις δημιουργίες της αγαπημένης Ε.Ψυχούλη στο Kids Fun Festival!

Καλοκαιρινές Συνταγές με Χρήση Αντικολλητικών Σκευών NAVA

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να απολαύσουμε φρέσκα και ελαφριά γεύματα που μας δίνουν ενέργεια και δροσιά. Με τα κατάλληλα σκεύη, όπως τα αντικολλητικά τηγάνια Taurus μπορούμε να δημιουργήσουμε νόστιμες και υγιεινές συνταγές χωρίς κόπο και με λιγότερα λιπαρά. Ας δούμε μια από τις αγαπημένες μας καλοκαιρινές συνταγές!


Σαλάτα Κινόα με Λαχανικά και Φέτα

Υλικά:

1 φλιτζάνι κινόα

2 φλιτζάνια νερό

1 αγγούρι, κομμένο σε κύβους

1 ντομάτα, κομμένη σε κύβους

1 φρέσκο κρεμμύδι

1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους

1/2 φλιτζάνι τυρί φέτα, θρυμματισμένο

1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Χυμός από 1 λεμόνι

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε φρέσκο κρεμμυδάκι και στη συνέχεια προσθέτουμε την κινόα και το νερό. Φέρνουμε σε βρασμό και στη συνέχεια μειώνουμε τη θερμοκρασία και σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να απορροφηθεί το νερό. Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύουμε την κινόα με τα λαχανικά και τη φέτα.

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν σερβίρουμε για να δέσουν οι γεύσεις.

Αυτή η συνταγή είναι εύκολη, γρήγορη και ιδανική για το καλοκαίρι. Χρησιμοποιώντας αντικολλητικά σκεύη NAVA, και ειδικά μπολ ανάμειξης μπορούμε να μειώσουμε τα λιπαρά και τον χρόνο μαγειρέματος, ενώ απολαμβάνουμε νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Δοκιμάστε την συνταγή μας με έμπνευση το Kids Fun Festival και την αγάπη μας για το καλοκαίρι, με γεύσεις που θα σας συναρπάσουν!



Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!