Info
Για το χοιρινό με πράσα και σέλινο,
στεγνώνουμε το κρέας σε απορροφητικό χαρτί.
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα πράσα και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Καθαρίζουμε και πλένουμε το σέλινο και το κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τις μερίδες κρέατος απ’ όλες τις πλευρές για 6-7′.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και σκεπάζουμε τη κατσαρόλα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 45΄, μέχρι σχεδόν το χοιρινό κρασάτο να είναι έτοιμο.
Τότε, προσθέτουμε τα πράσα σε κομμάτια, τα ντοματάκια και το σέλινο.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα του φαγητού για περίπου μισή ώρα, μέχρι να μαλακώσει καλά το χοιρινό και να μείνει με λίγη, αλλά μελωμένη σάλτσα.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.