Info
800 γρ. φυτικό γάλα
150 γρ. ζάχαρη
35 γρ. κακάο
½ κ.γ. αλάτι (προαιρετικά)
90 γρ. corn flour
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
30 γρ. φιστικοβούτυρο
Για τη διακόσμηση:
ξύσμα μαύρης σοκολάτας
ψιλοκομμένα αλατισμένα φιστίκια
1. Σε ένα γουόκ ρίχνουμε το γάλα, τη ζάχαρη, το κακάο, το corn flour, το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
2.Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε ψηλή φωτιά και ανακατεύουμε με το σύρμα αφήνοντας την κρέμα να σιγοβράσει. Ανακατεύουμε συνεχώς για να έχουμε μια απαλή κρέμα χωρίς σβόλους. Μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει.
3. Αφαιρούμε το γουόκ από τη φωτιά και προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο.
4. Μοιράζουμε την κρέμα στα αγαπημένα μας μπολάκια ή ποτήρια. Σκεπάζουμε την επιφάνεια με μεμβράνη, αφήνουμε να κρυώσουν και βάζουμε στο ψυγείο για να παγώσουν καλά, τουλάχιστο για 2 ώρες.
5. Για να σερβίρουμε, αφαιρούμε τη μεμβράνη και διακοσμούμε με ξύσμα σοκολάτας και ψιλοκομμένα φιστίκια.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.