Info
2 Χ 200 γρ. φιλέτα τσιπούρας, χωρίς δέρμα και κόκκαλα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κάππαρη
1 χούφτα ντοματίνια, κομμένα στη μέση
3 λεμόνια, κομμένα σε φέτες
Αλάτι και μαύρο πιπέρι
Για τη σαλάτα κινόα:
100 γρ. κινόα μαύρο και λευκό, κοχλασμένο για 20’ και στραγγισμένο
10 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ντομάτα, χωρίς σπόρια ψιλοκομμένη
100 γρ. ροζέ κρασί
2 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού
Αλάτι - πιπέρι
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 °C στον αέρα.
2. Πλένουμε και στεγνώνουμε τα φιλέτα τσιπούρας με χαρτοπετσέτα. Τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο. Περιχύνουμε τα φιλέτα με ελαιόλαδο, την κάππαρη, λίγα ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι και φέτες λεμονιού.
3. Βάζουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά.
4. Για τη σαλάτα κινόα: Σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Τηγανίζουμε το κρεμμύδι για 1-2 λεπτά να μυρίσει. Προσθέτουμε το μαγειρεμένο κινόα και την ντομάτα. Σβήνουμε με το κρασί. Τέλος, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ανακατεύουμε μέσα τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε με τα φιλέτα ψαριού.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.