Info
1 ντομάτα, κομμένη σε λεπτές φέτες
αλάτι
60 γρ. έτοιμο πέστο βασιλικού
2 κ.σ. φρέσκο φασκόμηλο, ψιλοκομμένο
4 φέτες ψωμί
90 γρ. ανάμικτα τριμμένα τυριά
60 γρ. ζαμπόν
20 γρ. φρέσκα φύλλα ρόκας
Για να τηγανίσουμε τα σάντουιτς:
40 γρ. ελαιόλαδο
1. Τοποθετούμε τις ντομάτες σε μια σανίδα κοπής και πασπαλίζουμε με αλάτι. Αφήνουμε για 15 λεπτά για να αποβάλουν οι ντομάτες την υγρασία τους.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πέστο με το φασκόμηλο.
3. Αλείφουμε το εσωτερικό κάθε φέτας ψωμιού με το μείγμα πέστο-φασκόμηλου. Στο εσωτερικό των φετών ψωμιού, στρώνουμε ομοιόμορφα τα τυριά, το ζαμπόν, τις ντομάτες και λίγη ρόκα. Προσθέτουμε το πάνω κομμάτι ψωμιού.
4. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μαντεμένιο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Βάζουμε τα σάντουιτς στο τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν καλά από την κάθε πλευρά, περίπου 3-5 λεπτά.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.