Info
500 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών, κομμένα στη μέση
20 γρ. ελαιόλαδο
2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κ.γ. θυμάρι
Αλάτι - πιπέρι
Για τη σάλτσα μουστάρδας και μελιού:
30 γρ. αλατισμένο βούτυρο
50 γρ. μέλι
40 γρ. μουστάρδα Ντιζόν
2 κ.σ. χυμός λεμονιού
¼ κ.γ. τσίλι σε σκόνη
¼ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
Αλάτι - πιπέρι
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 °C. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόχαρτο.
2. Τοποθετούμε τα λαχανάκια Βρυξελλών και τα κρεμμύδια στο ταψί και περιχύνουμε με λάδι oil spray, θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
3. Βάζουμε τo ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για 20 λεπτά.
4. Παράλληλα, φτιάχνουμε τη σάλτσα. Σε ένα μικρό κατσαρόλι λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε με το μέλι, τη μουστάρδα, το λεμόνι, πιπέρι, τσίλι, πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.