Info
Για την tortilla trend:
1 πίτα τορτίγια μεγάλη
1 ντομάτα
1 αβοκάντο ώριμο
2 κ.σ. καλαμπόκι κατεψυγμένο
2 φέτες τυρί havarti
2 κ.σ. μοτσαρέλα τριμμένη
1 κ.σ. μουστάρδα
2 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας
Λίγο βούτυρο για το ψήσιμο
Για το σερβίρισμα:
Λίγη μουστάρδα
Πράσινη σαλάτα
Κόψτε σε φέτες την ντομάτα και στεγνώστε την πάνω σε απορροφητικό χαρτί.
Καθαρίστε και λιώστε το αβοκάντο με ένα πιρούνι.
Ανοίγουμε την πίτα τορτίγια στον πάγκο.
Νοητά την χωρίζουμε σε 4 τρίγωνα.
Κόβουμε μισή ακτίνα μέχρι το κέντρο της πίτας, ώστε να διπλωθεί μετά σε τρίγωνα.
Αλείφουμε την πίτα τορτίγια με μουστάρδα απαλή σε όλη την επιφάνεια.
Στο 1º τέταρτο της πίτας βάζουμε το αβοκάντο.
Στο 2º βάζουμε στεγνές φέτες ντομάτας.
Στο 3º τέταρτο της πίτας βάζουμε φέτες τυρί και από πάνω ζαμπόν γαλοπούλας
Στο 4º και τελευταίο κομμάτι βάζουμε μοτσαρέλα και καλαμπόκι.
Διπλώνουμε την τορτίγια σε τρίγωνα ξεκινώντας από αριστερά. Κλείνουμε σε τρίγωνα το ένα τέταρτο της πίτας πάνω στο άλλο με προσοχή μην βγουν έξω τα υλικά της γέμισης.
Αλείφουμε την πίτα τορτίγια με ελάχιστο μαλακό βούτυρο και την ψήνουμε για λίγα λεπτά σε αντικολλητικό τηγάνι ή σε τοστιέρα μέχρι να γίνει τραγανή εξωτερικά και να λιώσει το τυρί.
Όταν την ψήνουμε, πιέζουμε ελαφρά με σπάτουλα ώστε να ξεροψηθεί εξωτερικά.
Σερβίρουμε ζεστή την τορτίγια με πράσινη σαλάτα και έξτρα μουστάρδα
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.