×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Το Τέλειο Cheeseburger | Σταύρος Βαρθαλίτης

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας5’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος5’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

4 ψωμάκια για μπέργερ

800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο σπάλα ή λάπα

8 φέτες τσένταρ τυρί

50 γρ. βούτυρο

Ελαιόλαδο

Αλάτι και πιπέρι

100 γρ. κέτσαπ

100 γρ. μαγιονέζα


Εκτέλεση συνταγής

1. Πλάθουμε τον κιμά σχηματίζοντας στρόγγυλα μπιφτέκια. Μόλις τα βάλουμε στην πλάκα ψησίματος, τα πατάμε με μια σπάτουλα για να πάρουν σχήμα και να γίνουν λεπτά (mush burger). 

2. Αλατίζουμε το κιμά και προσθέτουμε ένα κομμάτι βούτυρο πάνω από το κάθε μπιφτέκι. Ψήνουμε 1,5 λεπτό και τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά. Τα μπιφτέκια καραμελώνουν γρήγορα γι' αυτό προσέχουμε να μην παραψηθούν. 

3. Σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το τσένταρ πάνω στο κάθε μπιφτέκι. 

4. Κόβουμε τα brioche ψωμάκια στα δύο και τα ψήνουμε για λίγο στην πλάκα με τα μπιφτέκια μέχρι να πάρουν χρώμα.

5. Απλώνουμε κέτσαπ και μαγιονέζα σε κάθε ψωμάκι. Προσθέτουμε δυο μπιφτέκια για κάθε burger και σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες. 

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!