Info
4 ψωμάκια για μπέργερ
800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο σπάλα ή λάπα
8 φέτες τσένταρ τυρί
50 γρ. βούτυρο
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
100 γρ. κέτσαπ
100 γρ. μαγιονέζα
1. Πλάθουμε τον κιμά σχηματίζοντας στρόγγυλα μπιφτέκια. Μόλις τα βάλουμε στην πλάκα ψησίματος, τα πατάμε με μια σπάτουλα για να πάρουν σχήμα και να γίνουν λεπτά (mush burger).
2. Αλατίζουμε το κιμά και προσθέτουμε ένα κομμάτι βούτυρο πάνω από το κάθε μπιφτέκι. Ψήνουμε 1,5 λεπτό και τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά. Τα μπιφτέκια καραμελώνουν γρήγορα γι' αυτό προσέχουμε να μην παραψηθούν.
3. Σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το τσένταρ πάνω στο κάθε μπιφτέκι.
4. Κόβουμε τα brioche ψωμάκια στα δύο και τα ψήνουμε για λίγο στην πλάκα με τα μπιφτέκια μέχρι να πάρουν χρώμα.
5. Απλώνουμε κέτσαπ και μαγιονέζα σε κάθε ψωμάκι. Προσθέτουμε δυο μπιφτέκια για κάθε burger και σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.