Info
- 400 γρ κουβερτούρα
- 250 γρ βούτυρο
- 100 γρ αλεύρι
- 200 γρ ζάχαρη
- 4 αυγά
- 3 κουταλιές κακάο
- 6 γρ καφέ
- 100 γρ σταγόνες σοκολάτας
- 3 κουταλιές λάδι
- 1½ κουταλάκι μπέικιν
- 2 βανίλιες
- Λίγο αλάτι
- 400 ml κρέμα γάλακτος
Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα.
Την βάζουμε να λιώσει μαζί με το βούτυρο.
Εναλλακτικά λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε την κουβερτούρα (αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει).
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη, τον καφέ, τις βανίλιες και το λάδι.
Ενώνουμε τα δύο μείγμα και κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν.
Βάζουμε λίγο αλάτι και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.
Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί «Nature» με αντικολλητική επίστρωση stone.
Ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
Σε κολοκύθα ή πορτοκάλι που έχουμε ανοίξει και καθαρίσει κάνουμε μία στρώση με σαντιγί.
Τοποθετούμε κομμάτια από το κρύο brownies και καλύπτουμε με σαντιγί.
Διακοσμούμε με πολύχρωμη τρούφα, νιφάδες σοκολάτας και σιρόπι της επιλογής μας.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.