Info
1 κ.σ. ελαιόλαδο
4 μεγάλα αβγά
150 γρ. τυρί cottage
½ ώριμο αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
Νιφάδες τσίλι
Φρέσκο θυμάρι
Αλάτι και πιπέρι
Φέτες φρυγανισμένο ψωμί για το σερβίρισμα
1. Ζεσταίνουμε ένα μαντεμένιο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το λάδι.
2. Σπάμε 4 αβγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε ελαφρά με ένα σύρμα. Ρίχνουμε τα αβγά στο ζεστό τηγάνι. Χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα σιλικόνης μετακινούμε τα αβγά γρήγορα και ομοιόμορφα γύρω από το τηγάνι. Συνεχίζουμε να μετακινούμε τα αβγά συνεχώς κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, σπρώχνοντάς τα γύρω από το τηγάνι και δίνοντας προσοχή στα σημεία που μαγειρεύονται γρήγορα. Συνεχίζουμε να κινούμε και να σπρώχνουμε τα αβγά γύρω από το τηγάνι μέχρι να αρχίσουν να πήζουν. Καθώς αρχίζουν να πήζουν, προσθέτουμε το τυρί cottage και αρχίζουμε να σπρώχνουμε τα αβγά μαζί σε ένα κομμάτι, συνεχίζοντας μέχρι να πήξουν σύμφωνα με την προτίμησή μας. Αυτό συνήθως διαρκεί 3-4 λεπτά από την αρχή μέχρι το τέλος.
3. Μεταφέρουμε τα αβγά σε ένα φρεσκοφρυγανισμένο κομμάτι τοστ.
4. Γαρνίρουμε με αλάτι, πιπέρι, φέτες αβοκάντο, θυμάρι, άλλα φρέσκα βότανα της αρεσκείας μας και το τσίλι.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.