Info
300 γρ. ντοματίνια διαφόρων χρωμάτων, κομμένα στη μέση
25 γρ. κάππαρη, στραγγισμένη
15 γρ. ανάμικτα φύλλα μαϊντανού́ και κόλιανδρου, ψιλοκομμένα
15 γρ. μαύρες ελιές Κύπρου, χωρίς κουκούτσι
30 γρ. ψωμί κουλούρι, φρυγανισμένο και κομμένο σε κυβάκια
30 γρ. χαλούμι σε κύβους
50 γρ. παριζάκι, σε κύβους
20 φύλλα δυόσμου
Για τη σάλτσα:
30 γρ. ελαιόλαδο
5 γρ. ξίδι κόκκινο
10 γρ. χυμός λεμονιού́
¼ κ.γ. ξηρός δυόσμος
½ κ.γ. αλάτι
¼ κ.γ. πιπέρι
1. Πρώτα φτιάχνουμε τη σάλτσα, ανακατεύοντας όλα τα συστατικά της σε ένα μικρό μπολ. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα άλλο μεγάλο μπολ. Τέλος, ανακατεύουμε μέσα στη σαλάτα τη σάλτσα. Σερβίρουμε αμέσως.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.