Info
3 ροδάκινα
100 γραμ. ρόκα τρυφερή
20 γραμ. φουντούκια
20 γραμ. καρύδια
20 γραμ. κολοκυθόσπορο
50 γρ. μπλε τυρί
2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού
⅓ φλ. ελαιόλαδο
¼ φλ. βαλσαμικό ξίδι
λίγο ανθό αλατιού
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα φρέσκα ροδάκινα, τα κόβουμε σε τέταρτα χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.
Ζεσταίνουμε το σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά να κάψει.
Αλατίζουμε ελαφρά και τρίβουμε λίγο πιπέρι, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε καυτό σχαροτήγανο. Για λίγα λεπτά μέχρι να κάνουν σχαριές στην σάρκα τους.
Βάζουμε τα ψητα ροδακινα στο μπολ με τη σαλατα.
Σε ένα μπολ βάζουμε το μέλι και το βαλσαμικό ξίδι, τον ανθό αλατιού, την κρέμα βαλσαμικού σύκο, ανακατεύουμε και περιχύνουμε τα ροδάκινα.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν για λίγο.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και χωρίς λιπαρή ουσία βάζουμε μέσα τους ξηρούς καρπούς, τα φουντούκια, τον κολοκυθόσπορο και τα καρύδια να ζεσταθούν για λίγα λεπτά. Τα αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε την ρόκα σε μια ανοιχτή πιατέλα.
Βάζουμε το μπλε τυρί στη σαλάτα.
Τοποθετούμε τα ψητά ροδάκινα ολόγυρα στην σαλάτα και γαρνίρουμε με λίγη κρέμα βαλσαμικού.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.