×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Σαλάτα με ψητά ροδάκινα & μπλε τυρί | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας10’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος0’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

3 ροδάκινα

100 γραμ. ρόκα τρυφερή

20 γραμ. φουντούκια

20 γραμ. καρύδια

20 γραμ. κολοκυθόσπορο

50 γρ. μπλε τυρί

2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού

⅓ φλ. ελαιόλαδο

¼ φλ. βαλσαμικό ξίδι

λίγο ανθό αλατιού

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Πλένουμε και στεγνώνουμε τα φρέσκα ροδάκινα, τα κόβουμε σε τέταρτα χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.

Ζεσταίνουμε το σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά να κάψει.

Αλατίζουμε ελαφρά και τρίβουμε λίγο πιπέρι, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε καυτό σχαροτήγανο. Για λίγα λεπτά μέχρι να κάνουν σχαριές στην σάρκα τους.

Βάζουμε τα ψητα ροδακινα στο μπολ με τη σαλατα.

Σε ένα μπολ βάζουμε το μέλι και το βαλσαμικό ξίδι, τον ανθό αλατιού, την κρέμα βαλσαμικού σύκο, ανακατεύουμε και περιχύνουμε τα ροδάκινα.

Τα αφήνουμε να κρυώσουν για λίγο.

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και χωρίς λιπαρή ουσία βάζουμε μέσα τους ξηρούς καρπούς, τα φουντούκια, τον κολοκυθόσπορο και τα καρύδια να ζεσταθούν για λίγα λεπτά. Τα αφήνουμε στην άκρη.

Βάζουμε την ρόκα σε μια ανοιχτή πιατέλα.

Βάζουμε το μπλε τυρί στη σαλάτα.

Τοποθετούμε τα ψητά ροδάκινα ολόγυρα στην σαλάτα και γαρνίρουμε με λίγη κρέμα βαλσαμικού.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!