Info
230 γρ. ξηρά φασόλια γίγαντες, για να έχουμε 480 γρ. ψημένους γίγαντες
1 κουτάκι 300 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
Ξύσμα από 1 μικρό ή ½ μεγάλο λεμόνι
Χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι
1 μεγάλο αβοκάντο κομμένο σε κύβους
Φύλλα από 1 ματσάκι βασιλικό
1. Αν θα χρησιμοποιήσουμε ξηρούς γίγαντες, τους μουλιάζουμε από το προηγούμενο βράδυ. Την επομένη, τους στραγγίζουμε και τους μαγειρεύουμε στη χύτρα ταχύτητας για 40 λεπτά από την ώρα που η χύτρα μαγειρεύει σε πίεση. Στραγγίζουμε.
2. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα ψημένα φασόλια, τα ντοματίνια, το λάδι, αλάτι, πιπέρι, ξύσμα και χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.
3. Τέλος, λίγο πριν σερβίρουμε, ανακατεύουμε μέσα το αβοκάντο και τα φύλλα βασιλικού. Σερβίρουμε αμέσως με ψωμάκι, αν θέλουμε.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.