Info
70 γρ σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
50 γρ νερό
10 γρ σησαμέλαιο
340 γρ κιμά κοτόπουλου
αλάτι και πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
220 γρ. μανιτάρια button, κομμένα σε φέτες
1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο
1/4 κ.γ. σκόρδο, τριμμένο
10 γρ. φιστίκια, χοντροκομμένα
1-2 κ.γ. μπούκοβο
250 γρ. κινέζικα noodles
5 γρ. σουσάμι
140 γρ. ψιλοκομμένο λάχανο
φύλλα κόλιανδρου για το σερβίρισμα
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σάλτσα σόγιας, τη ζάχαρη και το νερό.
2. Σε ένα γουόκ ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο και τηγανίζουμε τον κιμά κοτόπουλου. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι σπάζοντας το κοτόπουλο καθώς μαγειρεύεται, περίπου 5 λεπτά.
3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, το τζίντζερ και το σκόρδο και μαγειρεύουμε άλλα 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε σιγά σιγά το 1/2 από το μείγμα της σάλτσας σόγιας. Προσθέτουμε τα φιστίκια και ανακατεύουμε μέσα το μπούκοβο Προσθέτουμε το υπόλοιπο μείγμα σάλτσας σόγιας, το λάχανο και το σουσάμι. Σιγοβράζουμε το μείγμα.
4. Εν τω μεταξύ μαγειρεύουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας. Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
5. Ανακατεύουμε τα noodles, αφαιρούμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε τα noodles ζεστά, με φύλλα κόλιανδρου σε ένα μεγάλο μπολ.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.