Info
450 γρ. μοσχαρίσιο κρέας ελιά, κομμένο σε κύβους
20 γρ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. σκόρδο λιωμένο
40 γρ. Aji panca πάστα
1 μεγάλη ντομάτα, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. κύμινο
Αλάτι και πιπέρι
70 γρ. φιστικοβούτυρο
1 μαγειρεμένο και ξεφλουδισμένο παντζάρι κομμένο σε κύβους
450 γρ. μικρές πατάτες, κομμένες στη μέση
400 γρ. νερό
1 κύβος βοδινού ζωμού χωρίς αλάτι
Φρέσκο ψωμί, λευκό ρύζι ή και σαλάτα για το σερβίρισμα
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C.
2. Σε ένα μαντεμένιο τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και το ζεσταίνουμε. Τηγανίζουμε το κρέας για λίγα λεπτά για να ροδίσει ελαφρά εξωτερικά.
3. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την πάστα Aji panca με την ντομάτα ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε.
4. Προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο, το παντζάρι, τις πατάτες, το νερό και τον ζωμό. Ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά ή μέχρι κοχλάσει το μείγμα. Σκεπάζουμε το τηγάνι μας και βάζουμε στον φούρνο για 3 ώρες.
5. Όταν ο χρόνος περάσει, αφαιρούμε το φαγητό από τον φούρνο και σερβίρουμε με ψωμάκι, λευκό ρύζι ή και σαλάτα.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.