Info
5 φέτες μπέικον, κομμένο σε κομμάτια
60 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
4 φέτες ψωμί με προζύμι
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί
1 ώριμο, αλλά σφιχτό ροδάκινο, κομμένο σε λεπτές φέτες
Μέλι
1. Πρώτα τηγανίζουμε το μπέικον σε ένα μαντεμένιο τηγάνι γυρίζοντάς το 1 -2 φορές μέχρι να γίνει τραγανιστό.
2. Για να φτιάξουμε το βούτυρο με μπέικον, σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το μισό βούτυρο με το μπέικον.
3. Ζεσταίνουμε ξανά το τηγάνι μας σε μέτρια προς ψηλή φωτιά. Απλώνουμε το εσωτερικό κάθε κομματιού ψωμιού με βούτυρο και μπέικον. Στρώνουμε ομοιόμορφα το τυρί και τις φέτες ροδάκινου. Ραντίζουμε με μέλι από πάνω. Προσθέτουμε το πάνω κομμάτι του ψωμιού. Βουτυρώνουμε τις εξωτερικές πλευρές του σάντουιτς με το βούτυρο που απέμεινε.
4. Τοποθετούμε τα σάντουιτς στο τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί και τα σάντουιτς να είναι τραγανιστά. Σερβίρουμε κάθε σάντουιτς με ακόμη λίγο μέλι και φρέσκα φύλλα θυμαριού, αν θέλουμε.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.