Info
2 φέτες λευκό
ψωμί
30 γρ. βούτυρο
1 ντομάτα
2 φέτες
μπέικον
50 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
1
αβοκάντο
3 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
1
κουταλιά της σούπας κρέμα
γάλακτος
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Για το φρυγανισμένο ψωμί:
Κόβουμε τη ντομάτα σε 4 φέτες και την ψήνουμε σε σχαροτήγανο μαζί με το μπέικον, μεταφέρουμε σε πιάτο και καθαρίζουμε το σχαροτήγανο με χαρτί κουζίνας.
Αλείφουμε το ψωμί με το βούτυρο σε όλε τις πλευρές και τοποθετούμε τη μια φέτα μέσα στο σχαροτήγανο, βάζουμε τη μισή ποσότητα του τυριού, το μπέικον, τις ντομάτες, το αβοκάντο σε φέτες το υπόλοιπο τυρί και κλείνουμε με τη φέτα του ψωμιού.
Ψήνουμε το σάντουιτς και από τις δύο πλευρές μέχρι να λιώσει το τυρί.
Για τ΄αυγά:
Τοποθετούμε το τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία, μέσα σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος.
Ξεκινάμε να μαγειρεύουμε τ΄αυγά ανακατεύοντας συνεχώς με σπάτουλα, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Μόλις τ’ αυγά είναι ψημένα αλλά ζουμερά αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Σερβίρουμε το γεύμα με ένα φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι ή καφέ.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.