Info
Για δύο μερίδες:
200 γρ. νούντλς από σιτάρι
1 κ.σ. ηλιέλαιο
2 κ.σ. οyster sauce
2 κ.σ. sweet chili sauce
2 κ.σ. sweet soya sauce
1 κ.γ. σησαμέλαιο
1 κ.γ. σουσάμι
1 σκελίδα σκόρδο
10 γρ. τζίντζερ
1/2 καρότο
100 γρ. μπρόκολο
1/2 πράσινη πιπεριά
1/2 πιπεριά φλωρίνης
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
150 γρ. κινεζικό λάχανο
200 γρ. μοσχάρι ribeye ή κόντρα
Αλάτι και Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
Κόλιανδρος
Lime
1)Βάζουμε νερό να βράσει σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε μέσα τα noodles για 6 περίπου λεπτά.
2)Κόβουμε λεπτές φέτες το μοσχάρι και τα λαχανικά.
3)Σε ένα γουόκ με λάδι, σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το μοσχάρι για να ψηθεί και σταδιακά προσθέτουμε το σκόρδο, το τζίντζερ, το φρέσκο κρεμμύδι, τις πιπεριές, το καρότο, το μπρόκολο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τη sweet chili sauce, την ouster sauce, τη sweet soya sauce. Στο τέλος προσθέτουμε το λάχανο και αφού έχουμε σβήσει τη φωτιά το σουσάμι και το σησαμέλαιο.
4)Σερβίρουμε με κόλιανδρο και lime.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.