Info
- 150 γρ. κόκκινα φασόλια
- 450 γρ. τριμμένο τσένταρ
- 2 τομάτες κομμένες σε κύβους
- 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 χαλεπένιο πιπεριά
- 1 κρεμμύδι
- Αλάτι και πιπέρι
-1 πρέζα ζάχαρη
- 500 γρ. κοτόπουλο μπούτι κομμένο σε λωρίδες
- 150 γρ. χυμό τομάτας
- 1 πακέτο νάτσος
- Γιαούρτι για το σερβίρισμα
1. Σε ένα τηγάνι πάνω στη φωτιά προσθέτουμε 2-3 κουτ. σούπας λάδι. Τηγανίζουμε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές για να πάρει ωραίο χρώμα.
2. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τη μισή χαλαπένιο πιπεριά και την ντομάτα. Προσθέτουμε τα υλικά στο τηγάνι και συμπληρώνουμε με τον χυμό ντομάτας.
3. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε για 10-12 λεπτά. Βάζουμε 1 πρέζα ζάχαρη και τη μισή ποσότητα από το τριμμένο τσένταρ.
4. Σε ένα ταψί στρώνουμε τα μισά nachos, το τσένταρ, τα κόκκινα φασόλια και το κοτόπουλο. Συνεχίζουμε με το ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσει το μείγμα μας.
5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190ο για 10-15 λεπτά.
6. Σερβίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι, χαλαπένιο πιπεριά και γιαούρτι.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.