Info
80 γρ. βούτυρο αλατισμένο
100 γρ. αλεύρι
1½ λίτρο Αιγινό γάλα
2 αβγά ελαφρώς κτυπημένα
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι
1. Σε μια μεγάλη και ευρύχωρη κατσαρόλα τύπου wok ρίχνουμε το βούτυρο, βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
2. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας και να έχουμε ένα λείο μείγμα. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Καθώς το γάλα ζεσταίνεται, ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα αβγά, το αλάτι, το πιπέρι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με το σύρμα μας.
3. Προσέχουμε να μην κολλήσει το μείγμα στον πάτο της κατσαρόλας. Όταν η κρέμα αρχίσει να πήζει, απομακρύνουμε την κατσαρόλα απ’ τη φωτιά και ανακατεύουμε γρήγορα. Η μπεσαμέλ μας είναι έτοιμη!
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.