Info
4 τορτίγιες
κροκέτες μπακαλιάρου ψημένες ή τηγανισμένες
καρδιές μαρουλιού
φέτες ντομάτας
1 ώριμο αβοκάντο
1 λάιμ
1 κ.σ. μαγιονέζα
1 φρέσκο κρεμμύδι
Λίγο μαϊντανό
Ψήνουμε τις κροκέτες μπακαλιάρου ή τις τηγανίζουμε.
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το πιέζουμε με πιρούνι να λιώσει αλλά να έχει και λίγα μεγαλύτερα κομμάτια.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και λίγες σταγόνες από το χυμό του λάιμ.
Ψιλοκόβουμε την ντομάτα και το κρεμμύδι.
Κόβουμε τις καρδιές μαρουλιού.
Ζεσταίνουμε ελαφρά την τορτίγια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για λίγα λεπτά.
Βάζουμε την πίτα στον πάγκο μας. Αλείφουμε με αβοκάντο.
Βάζουμε λίγο μαρούλι και προσθέτουμε τις ψαροκροκέτες, τις φέτες ντομάτας και το κρεμμύδι.
Αραιώνουμε την μαγιονέζα με λίγο νερό και λίγο λάιμ να γίνει ρευστή σάλτσα.
Ραντίζουμε ελαφρά τα υλικά και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.
Τυλίγουμε την τορτίγια και σερβίρουμε.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.