Info
30 γρ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
Αλάτι και πιπέρι
80 γρ. λευκό κρασί
1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο φασκόμηλο
2 κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
1 πρέζα μπούκοβο
250 γρ. ανάμικτα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
¼ κ.γ. σκόρδο, λιωμένο
2 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι
300 γρ. έτοιμη βάση πίτσας
Λίγο τρίμμα Αναρής
200 γρ. (1 συσκευασία) 4 τυριά τριμμένα
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 °C και στρώνουμε ένα μεγάλο ταψί με λαδόχαρτο.
2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και μαγειρεύουμε για 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το σκόρδο, το φασκόμηλο, το ψιλοκομμένο δεντρολίβανο και το μπούκοβο και μαγειρεύουμε για άλλο ένα λεπτό. Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βαλσάμικο ξίδι.
3. Στο έτοιμο ταψί, τοποθετούμε τη βάση της πίτσας.
4. Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και λίγο τρίμμα. Στρώνουμε την ½ ποσότητα από τα 4 τυριά επάνω. Ρίχνουμε επάνω τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και τέλος τα υπόλοιπα 4 τυριά.
5. Μεταφέρουμε στον φούρνο και ψήνουμε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί η ζύμη και να λιώσει το τυρί.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.