Info
550 γρ. gnocchi πατάτας
40 γρ. ελαιόλαδο
½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
¼ κ.γ. λιωμένο σκόρδο
2 κ.γ. κομμένα φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης
¼ κ.γ. ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου δεντρολίβανου
2 κ.γ. φρέσκα φύλλα βασιλικού
400 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες
1 πρέζα νιφάδες κόκκινης πιπεριάς
αλάτι και πιπέρι
1 κουταλιά ψιλοκομμένος μαϊντανός
40 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. μπάλες μοτσαρέλας σε μέγεθος κερασιού, κομμένες στη μέση
Για να σερβίρουμε:
τριμμένη παρμεζάνα
1. Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, βάζουμε τα gnocchi να μαγειρευτούν για δέκα λεπτά.
2. Σε ένα τηγάνι, πάνω στη φωτιά, προσθέτουμε ελαιόλαδο, μισό κρεμμύδι και σκόρδο για να τσιγαριστούν. Έπειτα βάζουμε το μπούκοβο, τις ντομάτες και ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε και αφήνουμε την σάλτσα μας να βράσει.
3. Μόλις είναι έτοιμη, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό και ενώνουμε τη σάλτσα με τα βρασμένα gnocchi.
4. Συμπληρώνουμε στο τηγάνι την κρέμα γάλακτος, τη φρέσκια μοτσαρέλα και σερβίρουμε.
5. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.