Info
2 βολβοί μάραθου
30 γρ. βούτυρο
50 γρ. ελαιόλαδο
4 μέτρια φιλέτα λαβράκι, χωρίς κόκκαλα και δέρμα
½ κ.γ. σκόρδο
1 φρέσκο κόκκινο τσίλι, ψιλοκομμένο
Το ξύσμα φλούδας από ½ λεμόνι
Αλάτι -Πιπέρι
1.Καθαρίζουμε και κόβουμε το μάραθο σε φέτες.
2.Βάζουμε το βούτυρο και λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε το μάραθο και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά ή μέχρι οι φέτες μάραθου και να καραμελώσουν.
3.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C.
4.Τοποθετούμε τα φιλέτα ψαριού σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο. Περιχύνουμε τα φιλέτα με το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το τσίλι και τη φλούδα λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε για 15 λεπτά ή μέχρι τα φιλέτα να ψηθούν.
5.Σερβίρουμε τα φιλέτα ψαριού με το καραμελωμένο μάραθο.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.