Info
400 γρ. παγωμένη κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
250 γρ. τυρί κρέμα
40 μπισκότα της επιλογής σας
100 γρ. ξηροί καρποί της επιλογής σας
2-3 κουταλιές καραμελωμένο ζαχαρούχο (dulce de leche) ή πραλίνα φουντουκιού
Για το σερβίρισμα:
200 γρ. μαύρη κουβερτούρα, λιωμένη
200 γρ. λευκή κουβερτούρα, λιωμένη
Διάφορες σοκολατένιες τρούφες
1. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος ώστε να αποκτήσει μια υφή σαν γιαούρτι.
2. Προσθέτουμε το κρέμα τυρί και το ζαχαρούχο γάλα. Χτυπάμε για ακόμη ένα λεπτό όλο το μείγμα.
3. Σε ένα ορθογώνιο ταψί στρώνουμε μεμβράνη και έπειτα καλύπτουμε την βάση του ταψιού με μπισκότα.
4. Προσθέτουμε μέσα στο μείγμα ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ.
5. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί πάνω στην στρώση με τα μπισκότα και προσθέτουμε σε διάφορα σημεία το καραμελωμένο ζαχαρούχο χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι.
6. Έπειτα, καλύπτουμε το μείγμα με τα υπόλοιπα μπισκότα και κλείνουμε καλά με μεμβράνη.
7. Αφήνουμε το παγωτό να σφίξει στο ψυγείο όλη τη νύχτα και έπειτα το ξεφορμάρουμε και το κόβουμε σε κομμάτια.
8. Διακοσμούμε τα σάντουιτς που ετοιμάσαμε με λιωμένη μαύρη κουβερτούρα, λευκή σοκολάτα και πολύχρωμες τρούφες.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.