Info
600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
30 γρ. παρμεζάνα
30 γρ. ντομάτα τριμμένη
10 γρ. ελαιόλαδο
5 γρ. καπνιστή πάπρικα
6
ψωμάκια για burger
Λίγο βούτυρο για το τηγάνι
12 φέτες bacon
Κέτσαπ
Μουστάρδα
Μαγιονέζα
Τυρί cheddar
1 ντομάτα σε φέτες
2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
Ετοιμάζουμε τον κιμά. Σε .ενα μπολ βάζουμε τον κιμά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ντομάτα, ελαιόλαδο, πάπρικα και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε με γρήγορες κινήσεις και πλάθουμε τα μπιφτέκια.
Αφήνουμε
το τηγάνι grill να κάψει καλά. Απλώνουμε
λίγο βούτυρο στο τηγάνι grill και βάζουμε
το τα μπιφτέκια. Θα τα ψήσουμε 4-7 λεπτά
από την κάθε πλευρά ανάλογα με το βαθμό
ψησίματος που προτιμάμε. Γυρίζουμε τα
μπιφτέκια από την άλλη πλευρά και βάζουμε
το bacon στο τηγάνι. Πάνω από τα bacon βάζουμε
τα ψωμάκια. Βάζουμε το κρεμμύδι ανάμεσα
στα μπιφτέκια να καραμελώσει.
Όταν
τα μπιφτέκια είναι έτοιμα βάζουμε το
τυρί cheddar να λιώσει. Σβήνουμε τη φωτιά
και αφήνουμε τα μπιφτέκια λίγα λεπτά
μέχρι να σερβίρουμε.
Μπορούμε να σερβίρουμε με μαγιονέζα, μουστάρδα, ντομάτα σε φέτες και καραμελωμένα κρεμμύδια.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.