Info
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. βούτυρο, κομμένο σε κομμάτια
1 αβγό, ελαφρά χτυπημένο
80 γρ. μαρμελάδα cranberry και Mύρτιλο
Λίγη ζάχαρη άχνη για να πασπαλίσουμε
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το βούτυρο, και το αβγό στον κάδο του πολυμιξερ. Κτυπάμε μαζί μέχρι το μείγμα να σχηματιστεί σε μια μπάλα ζύμης.
2. Αλευρώνουμε τα χέρια μας και πλάθουμε τη ζύμη σε ένα σωλήνα διαμέτρου περίπου 5 εκ. Κόβουμε σε φέτες πάχους 2 εκ. και τις τοποθετούμε αραιά σε ένα μεγάλο ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο.
3. Κάνουμε μια μικρή εσοχή στη μέση κάθε μπισκότου με το δάχτυλό μας και ρίχνουμε μια κουταλιά μαρμελάδα στο κέντρο. Ψήνουμε για 10-15 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν ελαφρά τα μπισκότα και να ροδοκοκκινίσουν. Βάζουμε σε σχάρα για να κρυώσουν.
4. Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη -αν θέλουμε- και σερβίρουμε.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.