Info
- 5-6 μέτριες πατάτες
- Αλάτι
- 5-6 μέτριες πατάτες
- Ελαιόλαδο
- 600 γρ φιλέτο μπακαλιάρου
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι-Πιπέρι
- Πάπρικα
- 100 γρ μαργαρίνη
- ¼ ματσάκι μαϊντανό
- Αλάτι-Πιπέρι
Καθαρίζουμε και κόβουμε 5-6 πατάτες σε 4 κομμάτια η κάθε μία.
Τις ρίχνουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει και μαγειρεύουμε μέχρι που να μαλακώσουν.
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες 5-6 πατάτες.
Τις τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
Όταν πάρουν χρώμα τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σοτάρουμε τα φιλέτα μπακαλιάρο σε μέτρια φωτιά.
Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη.
Πολτοποιούμε τις πατάτες, τρίβουμε 2-3 σκελίδες σκόρδο, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, την μαργαρίνη και δουλεύουμε καλά.
Στρώνουμε τις τηγανισμένες πατάτες στο σκεύος μας.
Απλώνουμε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια.
Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.
Με την βοήθεια από το κορνέ τοποθετούμε την σκορδαλιά.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 20 λεπτά.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.