Info
100
γρ. ντοματίνια
1 αβοκάντο
100 γρ. σπανάκι
100 γρ. ραντίτσιο
200 γρ. καρότα τριμμένα
200 γρ. αγγουράκι
Κρεμμυδάκι πράσινο
2 λεμόνια το χυμό τους
30 γρ. μέλι
4 φέτες χωριάτικο ψωμί
1 σκελίδα σκόρδο
50 γρ. ελιές
1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
φύλλα ρόκας
Φρέσκια μοτσαρέλα
Αλάτι και πιπέρι
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα λαχανικά. Κόβουμε τα ντοματίνια και τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Κόβουμε το αβοκάντο σε φετούλες, το ραντίτσιο σε μεγάλα κομμάτια, το αγγουράκι σε φέτες και τα καρότα σε λωρίδες. Τέλος ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια.
Βάζουμε το ψωμί στο γκριλ και το φρυγανίζουμε και από τις δύο πλευρές. Γαρνίρουμε με φέτες μοτσαρέλας και φέτες αβοκάντο.
Σε ένα δοχείο ανάμιξης βάζουμε το χυμό λεμονιού, μέλι, αλάτι, πιπέρι, τριμμένο σκόρδο, ελαιόλαδο και φύλλα βασιλικού και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία ωραία δεμένη σάλτσα.
Βάζουμε τα λαχανικά στην πιατέλα που θα χρησιμοποιήσουμε για το σερβίρισμα.
Με ένα κουτάλι ρίχνουμε τη σάλτσα και σερβίρουμε με το φρυγανισμένο ψωμί και ρόκα στο πλάι!
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.