Info
170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα Caramel, κομμένη σε κομμάτια
100 γρ. ανάλατο βούτυρο, κομμένο σε κομμάτια
50 γρ. τυρί κρέμα
2 αβγά
100 γρ. ζάχαρη
2 κ.γ. βανίλια
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.σ. κακάο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
¼ κ.γ. αλάτι
30 φουντούκια
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 °C. Τοποθετούμε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
2. Στον κάδο του πολυμίξερ ρίχνουμε τη σοκολάτα και χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστεί.
3. Προσθέτουμε βούτυρο, το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, τα αβγά, τη βανίλια, το αλεύρι, το κακάο, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ και χτυπάμε για 1 λεπτό μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
4. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ και ζυμώνουμε μέσα τα φουντούκια. Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια 55 γρ. το ένα.
5. Τοποθετούμε αραιά στο ταψί. Ψήνουμε για 10 λεπτά. Απολαμβάνουμε ζεστά!
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.