Info
2 μεγάλες ντομάτες, ψιλοκομμένες, χωρίς σπόρους
2 κουταλιές της σούπας φρέσκος βασιλικός, ψιλοκομμένος
1 κουταλιά της σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο + έξτρα για το τέλος
αλάτι και μαύρο πιπέρι
1 συσκευασία, 100 γρ. κυπριακή λούντζα
1 σκελίδα σκόρδο
1 μέτρια γαλλική μπαγκέτα
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τον βασιλικό, το ελαιόλαδο, το αλάτι και πιπέρι.
2. Ψήνουμε το ψωμί στη φρυγανιέρα μας μέχρι να γίνει τραγανό. Τρίβουμε την κάθε φέτα ψωμιού με μια σκελίδα σκόρδο. Τοποθετούμε πάνω σε κάθε φρυγανιά μια φέτα λούντζα κομμένη στη μέση.
3. Μοιράζουμε την ντομάτα στις φέτες ψωμιού. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο, ακόμη λίγο αλάτι, πιπέρι και σερβίρουμε.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.