Info
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
50 γρ. ελαιόλαδο
1 αυγό μέτριο
1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
Αλάτι και πιπέρι
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. κορν φλάουερ
100 γρ. ζαμπόν σε φέτες
120 γρ. μοτσαρέλα
Για το σερβίρισμα:
Σαλάτα της επιλογής σας
Ντοματίνια
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι
Αυγό τηγανιτό
1)Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι, το λάδι, το αυγό, το μπέικιν πάουντερ και το κορν φλάουερ. Έπειτα, προσθέτουμε το αλεύρι, τη μοτσαρέλα, το ζαμπόν κομμένο σε ακανόνιστα κομμάτια, το θυμάρι και τη ρίγανη.
2)Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο το τηγάνι για τα pancakes και βάζουμε 1 κουταλιά της σούπας από το μείγμα μας στην κάθε θήκη. Πατάμε το μείγμα στην θήκη με την πρέσα για να δώσουμε ωραίο σχήμα στο pancake μας. Ψήνουμε για 2,5 λεπτά από την κάθε πλευρά.
3)Τηγανίζουμε ένα αυγό και το σερβίρουμε μαζί με τα pancakes που ετοιμάσαμε. Συνοδεύουμε με σαλάτα της επιλογής μας.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.