Info
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. αλάτι
40 γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1 αβγό
40 γρ. αλατισμένο βούτυρο, ψιλοκομμένο
75 γρ. γάλα
50 γρ. ελιές γεμιστές με αμύγδαλο
50 γρ. ελιές γεμιστές με κόκκινη πιπεριά
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Στρώνουμε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα.
2. Στο πολυμίξερ χτυπάμε μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, την παρμεζάνα, το αβγό, το βούτυρο και το γάλα. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Τέλος, προσθέτουμε στο πολυμίξερ τις ελιές και κτυπάμε μόνο για μια στιγμή μόλις για να κοπούν μέσα οι ελιές χωρίς να θρυμματιστούν εντελώς.
3. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια ελαφρώς αλευρωμένη και επίπεδη επιφάνεια και πλάθουμε σε ένα κορμό μήκους περίπου 25 εκ. Βάζουμε στον φούρνο και ψήνουμε για 35-40 λεπτά. Όταν ο χρόνος περάσει, αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και αφήνουμε για 15 λεπτά. Στη συνέχεια κόβουμε διαγώνια σε φέτες ½ εκ. πάχος. Τοποθετούμε τις φέτες όρθιες στο ταψί και ψήνουμε ξανά για 20 λεπτά. Όταν περάσει ο χρόνος, αφήνουμε τα biscotti στον φούρνο με την πόρτα του φούρνου ανοικτή για ακόμη 2-3 ώρες. Αυτό εξασφαλίζει τραγανιστά biscotti.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.